[lfs-support] wget and openssl

Jim Washko jimwashko at gmail.com
Sun Apr 1 18:25:19 PDT 2012


On Sun, Apr 1, 2012 at 8:23 PM, Jim Washko <jimwashko at gmail.com> wrote:

>
>
> On Sun, Apr 1, 2012 at 8:11 PM, Bruce Dubbs <bruce.dubbs at gmail.com> wrote:
>
>> Jim Washko wrote:
>> > Hello,
>> >
>> > I am working on getting wget installed and it seems I need openssl.  I
>> go
>> > to untar it, change to that folder, and run the following command:
>> >
>> > patch -Np1 -i ../openssl-1.0.1-fix_manpages-1.patch &&
>> > ./config --prefix=/usr   zlib-dynamic \
>> >          --openssldir=/etc/ssl shared &&
>> > make
>> >
>> > After this I get an error:
>> >
>> > perl: warning: falling back to the standard locale ("C")
>> > perl: warning: setting locale failed,
>> > perl: warning: Please check that your locale settings:
>> >        LANGUAGE = "en_US",
>> >        LC_ALL = (unset),
>> >        LANG = "en_us.iso88591"
>> >     Are supported and installed on your system.
>> > perl: warning: Falling back to the standard locale ("C")
>>
>> What is the output of `set|grep ^L`
>>
>> Personally, I don't set any of LANGUAGE, LC_ALL, or LANG.  Just unset
>> them and try again.
>>
>>   -- Bruce
>> --
>> http://linuxfromscratch.org/mailman/listinfo/lfs-support
>> FAQ: http://www.linuxfromscratch.org/lfs/faq.html
>> Unsubscribe: See the above information page
>>
>
> This is happening when trying to compile openssl.  When I say loop, it
> literally just says those messages over and over again.
>
> Output of set|grep ^L:
>
> LANG=en_us.iso88591
> LANGUAGE=en_US
> lines=24
>
> Bruce, You say I should not set any language? Would that change anything
> else on my system?
>
> Also, how do I go about unsetting these?
>

Thanks.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.linuxfromscratch.org/pipermail/lfs-support/attachments/20120401/59c81df9/attachment.html>


More information about the lfs-support mailing list