Got so far :-(

Chris Staub chris at beaker67.com
Thu Nov 15 01:23:52 PST 2007


John Whitmore wrote:
> Hello again :-)
> 
> The reason I posted here is that my Install failed so I thought that I
> must have had errors with configure and make but apparently nothing
> too serious is in there. My Install does produce errors and it gives a
> few suggestions about what is wrong but to be honest I've followed the
> instructions in the book to the letter. I've not created any links to
> libm. Anyhow the error message is here and let me know if anything
> stands out. Thanks a million for any help
> 
> CC="gcc" /usr/bin/perl scripts/test-installation.pl /source/glibc/glibc-build/
> cc1: error: unrecognized command line option "-W1,"
> Execution of gcc failed!
> The script has found some problems with your installation!
> Please read the FAQ and the README file and check the following:
> - Did you change the gcc specs file (necessary after upgrading from
>   Linux libc5)?
> - Are there any symbolic links of the form libXXX.so to old libraries?
>   Links like libm.so -> libm.so.5 (where libm.so.5 is an old library) are wrong,
>   libm.so should point to the newly installed glibc file - and there should be
>   only one such link (check e.g. /lib and /usr/lib)
> You should restart this script from your build directory after you've
> fixed all problems!
> Btw. the script doesn't work if you're installing GNU libc not as your
> primary library!
> make[1]: *** [install] Error 1
> make[1]: Leaving directory `/source/glibc/glibc-2.5.1'
> make: *** [install] Error 2
> 
> 

Looks like you mistyped the sed command that modifies the 
test-installation.pl script. It's supposed to be "-Wl" not "-W1".



More information about the lfs-support mailing list