After reboot of workstation i lose all files

David Goscinny didou01 at swing.be
Thu Feb 19 02:01:43 PST 2004


Barry Sharpe wrote:

>It has happend twice, the first time i thought it was something i had done.
>I rebooted the workstation this morning signed back in to Red hat 9 and all
>files in my LFS partition have dissapeared. I would not mind but i was on page 178 of the LFS 5.0 build. Before i actually finished the project and then rebooted and lost all files on the LFS partition only. The host remains stable.
>This has been my third attempt at the LFS build and i am now feeling quiet low
>
>Follows are my exact steps:
>
>after clean shutdown i log into KDE and open a terminal window
>
>su - root
>cd /mnt/lfs
>[root at LINUXPC lfs]#ls -la
>total 8
>drwxr-xr-x 2 root        4096 Feb 16 13:01.
>drwxr-xr-x 5 root        4096 Feb 16 13:01..
>
>thats all i get, i am not sure how to troubleshoot this problem, i am going to have to find out before i attempt another build.
>
>Barry 
>  
>
>
>
>**********************************************************************
>This email and any files transmitted with it are confidential and
>intended solely for the use of the individual or entity to whom they
>are addressed. If you have received this email in error please notify
>the system manager.
>
>This footnote also confirms that this email message has been swept by
>MIMEsweeper for the presence of computer viruses.
>
>postmaster at cre.gov.uk
>
>**********************************************************************
>
>  
>
Maybe the partition hasn't been mounted under /mnt/lfs. Did you get any 
error messages while RH was starting ? ( type dmesg to see ).



More information about the lfs-support mailing list