[blfs-support] no keyboard or mouse in Xorg

Thomas de Roo thomas at de-roo.org
Wed Feb 8 13:47:08 PST 2012


Dear all,

 
I just finished building Xorg. I have xome problems getting the config right. When I start X, I get the following output:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

X.Org X Server 1.11.2

Release Date: 2011-11-04

X Protocol Version 11, Revision 0

Build Operating System: Linux 3.2.4 i686

Current Operating System: Linux forentientje 3.2.4 #6 SMP Tue Feb 7 12:06:39 CET 2012 i686

Kernel command line: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz root=/dev/sda3 ro

Build Date: 08 February 2012  08:32:13PM

 
Current version of pixman: 0.24.0

        Before reporting problems, check http://wiki.x.org

        to make sure that you have the latest version.

Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,

        (++) from command line, (!!) notice, (II) informational,

        (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.

(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Wed Feb  8 22:36:29 2012

(==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"

(==) Using config directory: "/etc/X11/xorg.conf.d"

(==) Using system config directory "/usr/X11/share/X11/xorg.conf.d"

Parse error on line 7 of section InputClass in file /etc/X11/xorg.conf.d/10-evdev.conf

        "Section" is not a valid keyword in this section.

(EE) Problem parsing the config file

(EE) Error parsing the config file

 
Fatal server error:

no screens found

 
Please consult the The X.Org Foundation support

         at http://wiki.x.org

 for help.

Please also check the log file at "/var/log/Xorg.0.log" for additional information.

 
Server terminated with error (1). Closing log file.

xinit: giving up

xinit: unable to connect to X server: Connection refused

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Why is "Section" not a valid keyword in /etc/X11/xorg.conf.d/10-evdev.conf?

When I remove al the config-files from /etc/X11/xorg.conf.d/, Xorg will start, but mouse and keyboard do not work. Any suggestions?

 
Regards,

Thomas

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.linuxfromscratch.org/pipermail/blfs-support/attachments/20120208/c770f2fe/attachment.html>


More information about the blfs-support mailing list