[blfs-dev] PHP-5.5.10 error: 'tsrm_ls' undeclared [Was: ... #4813: SWIG 3.0.0]

Pierre Labastie pierre.labastie at neuf.fr
Sat Mar 22 13:36:21 PDT 2014


Le 22/03/2014 20:10, Pierre Labastie a écrit :
> Le 22/03/2014 19:42, Fernando de Oliveira a écrit :
>> Em 22-03-2014 14:57, Pierre Labastie escreveu:
>>
>>> Well, I am sorry to tell that the tests do not pass after building php with
>>> the sed. There is also this thread:
>>> http://sourceforge.net/p/swig/mailman/message/31802171/
>>>
>>> where a test case showing the exact same bug is reported, but it is said the
>>> bug is fixed in 3.0.0
>>
>>
>> I don't know if we are talking abaout the same thing, but fir me the
>> "PHP-5.5.10 error: 'tsrm_ls' undeclared ..." is gone also in swig's test:
>>
>> $ grep -i tsrm
>> /home/fernando/Downloads/blfs/swig-3.0.0-make-k-check-2014.03.22-14h48m07s.log
>>
>> gives me nothing. Actually, in the whole build it is not referenced:
>>
>> $ xzgrep tsrm
>> /home/fernando/Downloads/blfs/swig-3.0.0-simulation-2014.03.22-14h48m07s.log.xz
>>
> I believe you. I must have done something wrong. Give me just some more time.
> 
> Actually, what amazes me, is that applying the sed or not, php config.log does
> not change...
> 
> Let me try again: I am puzzled!
> 
> Pierre
> 
No errors in the test now: when I first tried, I built with the sed, but did
not remove the previous, non-sed, build. Now I cleaned up everything and it works.

I make a ticket and assign it to myself. Will commit tomorrow if not tonight...
regards
Pierre



More information about the blfs-dev mailing list