BLFS error in jhalfs svn

sacarde sacarde at tiscali.it
Tue Aug 31 08:52:22 PDT 2010


Alle martedì 31 agosto 2010, linux fan ha scritto:

> (1) You had the error "svn: This client is too old ..."
> I have svn, version 1.3.1 which works for me.
> How did you solve?

I have: svn 1.4.3


> (2) You had the error "parser error : Document is empty .."
> My suggestion to "De-select xorg7-data" was a solution for that.
> You used some other solution.
> I am suspecting that you solution led to the "loop"
> What was your solution?

I try this..... same result


> (3) Here is what I do to start over:
> cd $HOME
> rm -rf jhalfs-svn
> svn co svn://linuxfromscratch.org/ALFS/jhalfs/trunk jhalfs-svn
> cd jhalfs-svn
> make
>
> | |    Use BOOK (Beyond Linux From Scratch)  --->
> | |    Release (SVN)  --->
> | |($HOME/blfs_root) Directory root (NEW)
> | |(blfs-xml) BLFS sources directory (NEW)
> | |(/var/lib/jhalfs/BLFS) Installed packages database directory (NEW)
>
> When I see " Generating packages database file ..."
> press CTRL-C
>
> I see
>   "INTERRUPT trapped" and "Error 2"
> but I don't care.
> I will do all the rest in $HOME/blfs_root
>
> cd $HOME
> cd blfs_root
> make
>
> | |[*] XORG7 7.5
> | |      XORG7 components  --->
> | |
> | |                   [*] x-config   (NEW)
> | |                   [*] x-setup   (NEW)
> | |                   [*] rman 3.2  (NEW)
> | |                   [*] xterm2 253  (NEW)
> | |                   [*] xorg7-driver 7.5  (NEW)
> | |                   [*] xorg7-server 1.7.1  (NEW)
> | |                   [*] xorg7-font 7.5  (NEW)
> | |                   [ ] xorg7-data
> | |                   [*] xorg7-app 7.5  (NEW)
> | |                   [*] mesalib 7.6  (NEW)
>
> See, I deselect xorg7-data
>
> *** End of JHALFS configuration.
> CONFIG_XORG7
> TARGET............ <xorg7>
> DEP_LEVEL......... <2>
> SUDO.............. <y>
> PRINT_SERVER...... <cups>
> MAIL_SERVER....... <sendmail>
> GHOSTSCRIPT....... <espgs>
> KBR5.............. <mitkrb>
> X11............... <xorg7>
> ----------------------------
> Are you happy with these settings? yes/no (no): yes



I try this... 
but I have the same loop !



thanks for reply




More information about the alfs-discuss mailing list